Peidetud oaasid – unikaalsed suveterrassid Tallinnas

Suvi on täies hoos, nii soojade vihmade kui kuumade päikeseliste ilmadega. Nende viimaste puhul on tõeliselt hea istuda koos sõprade või kallimaga maha toredal suveterrassil ning võtta maksimum heast ilmast. Unique Hotelsi suveterrassid just seda pakuvadki!

Nipernaadi suveterrass

Kreutzwald Hotel Tallinna restorani Nipernaadi suveterrass on otse kesklinna suunal peidetud väike killuke suvisest paradiisist. Hea toit, spetsiaalsed terrassi jaoks mõeldud suupisted, värskendavad joogid, kaunid lilled ümberringi ja taustal hea muusika – seda kõike saab siin nautida mugavatel diivanitel.

Von Stackelberg Hotel Tallinna suveterrassVanalinnast kiviviske kaugusel asuval von Stackelberg Hotel Tallinn kutsub kõiki oma elegantsele siseõuele. Ajaloolistest linnamõisa paekivist seintest ümbritsetud siseõu on peidetud oaas, mida tasub avastada. Elav muusika nädalavahetustel, soe päike, hõrgutavad road ja võrratud kokteilid garanteerivad meeldejäävaid päevi ja õhtuid.

Kui otsid natuke inspiratsiooni ja kübekest seda suveterrassi tunnetust ka koju, siis me pakume siinkohal välja ühe ülisuvise kokteili retsepti:

 • 3 cl heledat rummi
 • 4 cl tumedat rummi
 • 2 spl grenadiini
 • 9 cl grandillimahla
 • 9 cl apelsinimahla
 • apelsiniviil
 • maraschino kirss

Valmistamine:

 • Sega kokku esimesed viis koostisosa
 • Vala jääd täis klaasi
 • Kaunista klaas apelsiniviilu ja maraschino kirsiga

Ja saadki juba nautida suviseid maitseid!

 

One Response to “Peidetud oaasid – unikaalsed suveterrassid Tallinnas”

 1. Cash 17th 2017f May 2017 at 21:31 #

  Back in school, I’m doing so much lenrgina.

Leave a Reply