von Stackelberg Hotel Tallinna laiendus sai nurgakivi/ The von Stackelberg Hotel Tallinn extension cornerstone was placed

IMG_2198 16. veebruaril kell 14:00 toimus von Stackelberg Hotel Tallinna laienduse nurgakivi panek. Laienduse käigus lisandub olemasolevale 43 toale juurde 9 avarat ja luksuslikku Zen Deluxe tuba. Lisaks tulevad kontoriruumid omatöötajatele. Nurgakivisse paigutatud ajakapslisse sai lisatud 16.02. ajalehed, mälupulk hotelli piltide ja infoga, meie töötajate poolt allkirjastatud dokument nurgakivi paneku kohta ja muidugi kõik need soovid, mis eelmise aasta lõpus meie partnerite tänuüritusel sai kirjutatud.

Nurgakivi panekul osalesid von Stackelberg Hotel Tallinna töötajad ja Restori esindajad.

On the 16th of February at 2 PM The von Stackelberg Hotel Tallinn extension cornerstone was placed. During this extension, 9 spacious and luxurious Zen Deluxe rooms will be added to the existing 43 rooms. Also, new office spaces for the employees will be created. A newspaper, memory stick with hotel pictures and information, a signed document about the cornerstone placing and all the good wishes from our partners were put in the time capsule that was placed inside the cornerstone.

The von Stackelberg Hotel Tallinn employees and Restor representatives took part in placing the cornerstone.

IMG_2188IMG_2225
IMG_2219

No comments yet.

Leave a Reply