Ingrid Maltsaar – särasilm, kes muudab teie sündmused meeldejäävaks

Särasilmne Ingrid Maltsaar selle aasta kevadel Hispaanias

Särasilmne Ingrid Maltsaar selle aasta kevadel Hispaanias

Seoses Unique Hotels 15 sünnipäevaga soovime teile tutvustada meie tublisid töötajaid, kes on Unique Hotelsiga koos arenenud ja oma panuse andnud juba hotelliketi algusaegadest alates. Meil on hea meel tõdeda, et meil on päris mitu suurepärast inimest, kes on töötanud koos meiega üle 10 aasta.

Saame lähemalt tuttavaks meie särava ja energilise konverentside ning ürituste superstaari Ingrid Maltsaarega, kes töötab von Stackelberg Hotel Tallinnas.

Ingrid ja Mena

Ingrid ja Mena

Ingrid on see, kes oskab kogu meie meeskoda oma positiivsusega nakatada. Ta suudab alati ka keerulises olukorras jääda rahulikuks, naeratada ja lõpuks situatsiooni lahendada. Meie jaoks on tegemist päikselise inimesega, kes esitab koosolekul asjalikke küsimusi, kes teab alati peast oma terve nädala seminaride graafikut, tunneb oma kliente. Samuti pole vaja kunagi muretseda, korraldades mõnda üritust von Stackelberg Hotel Tallinnas, et asjad ei suju nii, nagu olid ise eeldanud. Alati on kõik korras ja särasilmsed inimesed Sind ürituse alguses tervitamas.

Ükski inimene ei jõua kogu aeg naerusuine olla. Ingridil on olemas see koht, kus käia oma patareisid laadimas  – maakodu ühel Eestimaa saarel. Lisaks sellele meeldib talle reisida. Samuti on tal palju toredaid sõpru, vahva perekond, kuhu kuulub ka mõnusalt suur ja karvane Tiibeti mastif Mena.

Millal alustasid töötamist Unique Hotelsis ja mis ametikohal?
Alustasin 23.05.2006 konverentside-ja ürituste koordinaatorina.

Milline on kõige meeldejäävam sündmus/olukord?
Minu jaoks on kõige olulisem, kui kliendid mäletavad meid positiivselt ka 10 aastat hiljem ja tulevad uuesti tagasi järgmisi sündmusi tähistama. Seetõttu on tähtis, et iga korraldatud üritus oleks tehtud südamega kogu meie meeskonna poolt, pöörame tähelepanu väikestele detailidele, kuulame hoolikalt kliendi soove ja ürituse päeval on loomulikult teenindajate naeratus ja sõbralikkus see, mis annab positiivsust ja meeldejäävust juurde.

Mõni naljakas lugu või tore juhtumine?
Mäletan, et oli ilus päikseline suvepäev, meie siseõue olid tulnud külastajad lõunatama, vaatavad menüüd ja korraga lendasid 3-4 parti samuti suveterrassile. Kliendid siis vaatavad menüüd ja parte vaheldumisi ning räägivad teenindajale, et vaata kui hästi, praad lendab ise kohale. 🙂

Mis Sulle enda töö juures kõige rohkem meeldib?
Mind köidab vaheldusrikkus.

Mis on Sinu saladus, et oled Unique Hotelsis püsinud nii pikka aega?
Von Stackelberg Hotel Tallinn on suurepärane hotell, mulle meeldib minu töökoht, samuti kliendid ja loomulikult on meil väga tore meeskond. See kõik koos tekitab sünergia, mis motiveerib igal tööpäeva hommikul tööle tulema, olema positiivne ja andma oma panust meie hotelli tegevusse.

Kui Sa kandideerisid Unique Hotelsisse – kas Sa mäletad oma tööintervjuud? Kes selle läbi viis? Kuidas Sa ennast tundsid?
Hästi ei mäleta enam, aga eks see esimene intervjuu oli ikka koos omanikega. Intervjuu sujus rahulikult ja ilma suurema närvitsemiseta.

Kas mäletad oma esimest tööpäeva? Mis on eredalt meelde jäänud?
Hotelli müügijuht tegi mulle majatuuri ja keset tuuri olin ma täielikult suunataju kaotanud ehk meie väike hotell on päris keeruline orienteerumiseks.

No comments yet.

Leave a Reply