Tanel Vaikma – konverentside ja ürituste juht Kreutzwald Hotel Tallinnas ja Centennial Hotel Tallinnas

Tanel Vaikma on Unique Hotels Grupi tiimi uusim liige, kes tegutseb Kreutzwald Hotel Tallinna ja uue, suve lõpus avatava Centennial Hotel Tallinna konverentside ja ürituste juhina. Taneli ülesandeks on muuta teie konverentsid, peod ja teised tähtsad üritused meeldejäävaks ja just teie ootustele vastavaks. Oleme kindlad, et ta toob uusi ideid ja innovatiivseid lahendusi ning on igati abiks kõikvõimalike ürituste korraldamisel algusest lõpuni. Uurisime Tanelilt, milliseid uuendusi ja ideid on lähiajal oodata.

Tutvusta ennast lühidalt.tanel 3

Olen lõpetanud Tartu Ülikooli ning hetkel lõpusirgel ettevõtluse magistriõpingutega Estonian Business Schoolis. Vabal ajal tegelen spordiga, täpsemalt tennisega. Pärast kiiret tööpäeva ei ole paremat tunnet, kui tenniseväljakul ennast pingetest vabaks mängida. Lisaks tennisele meeldib mulle väga reisida, avastada uusi restorane ning külastada erinevaid kultuuri- ja meelelahutusüritusi. Tihti mainitakse, et olen ideede poolest crazy, kuna mulle meeldib nihutada oma töös klassikalisi piire. Vahel tekivad ka ulmelised mõtted, kuidas teatud tooteid pakkuda või üritusi korraldada ning koostöös toredate kolleegidega, kes mu maa peale tagasi toovad, sünnivad reaalsed ja innovatiivsed lähenemised.

Milline on Sinu varasem kogemustepagas?

Esimese töökogemuse sain 12-aastaselt lehepoisina. Sealt ka väike moto eluks: „ajalehepoisist miljonäriks“. Oma karjääri alustasin kruiisilaevade restoranis, kui olin 17-aastane. Edasi liikusin laeva konverentsikeskusesse, kust sain ürituste ja konverentside korraldamise pisiku. 23-aastaselt alustasin tööd restoranijuhina, tehes seda kokku 6 aastat. Antud kogemus andis mulle vägevalt palju kogemusi suurürituste ja konverentside korraldamise poolel. 2016. aastal oli mul erakordselt põnev ja hariv võimalus olla abiks rahvusvahelise hotelli käivitamisel, mis viis mind edasi järgmisele tasandile ürituste korraldamises. Nüüd saan tegeleda hommikust õhtuni (ja vahel ka öösiti) ainult sellega, mis on mulle kõige südamelähedasem – ürituste korraldamine. Organiseerida otsast lõpuni kliendile vinge ja meeldejääv üritus on parim rahuldus, mida töö mulle pakkuda saab. Üritus on edukas, kui klientidest saavad meie fännid ja sõbrad.

Coffee Break Kreutzwald (slaid)

Milliseid muudatusi on oodata uue Centennial Hotel Tallinna ja Kreutzwald Hotel Tallinna konverentside ja ürituste poolel?

Vana-kooli konverentside ja ürituste ajastu on läbi saamas ning meie kliendid otsivad üha rohkem uudseid ja erilisi lähenemisi oma ürituste korraldamisel. Näiteks ei soovita enam korraldada koosolekuid laudade taga, vaid pigem teha seda kott-toolides või lausa joogamattidel, soodustamaks rohkem vabamat õhustikku, mis soosib loovust ja innovatsiooni. Koosolekutele ja konverentsidele lisatakse erinevaid aktiivseid tegevusi ja mänge, et turgutada inimeste mõtlemist ja omavahelist suhtlust. Toitlustamisel kaasatakse kliente toidu valmistamisel ning menüüd on koostatud, mõeldes inimeste keha-meele-vaimu heaolule.

Seoses uue hotelli (Centennial Hotel Tallinn) turule tulemisega tegeleme terve konverentsi ja ürituste poole konseptsiooni muutmisega. Alustades menüüdest ja serveerimisest ning lõpetades muude pisikeste detailidega. Soovime uuest hooajast pakkuda suuremat valikut klassikalistest menüüdest ning lisada juurde nii-öelda teemamenüüd, mis muutuvad vastavalt hooaegadele ja trendidele. Märksõnadeks on kindlasti värske, tervislik, orgaaniline, värviline ja kerge. Ka toidu serveerimine on omamoodi kunst ning kindlasti panustame ka sellele, et kogu keskkond ja menüü oleksid omavahel harmoonias.

Kõikidesse konverentsisaalidesse lisame konverentsi läbiviijale toolkit’i, mis sisaldab endas vajaminevaid tarbeid edukaks koosviibimiseks. Näiteks leiab nendest toolkit’idest team buildingu aktiviteetide raamatu ja rahustava ning ispireeriva muusika ajurünnakute ja grupitööde ajaks.

Teenuste kohapealt olen kõikidele klientidele 100% olemas ja valmis organiseerima absoluutselt kõike algusest lõpuni. Mida ulmelisem idee kliendil on, seda rohkem minu silmad säravad.Kodulehe slaid_1_2

Mida kujutavad endast suvised konverentsipaketid? Kas suvel on veel midagi põnevat tulekul?

Suvi on konverentside jaoks madalhooaeg, ning enamus koosolekuid ja konverentse korraldatakse viimasel minutil. Suviste konverentsipakettide mõte ongi anda kliendile kõige mugavamad ja kiiremad vahendid ürituseks. Pole vaja mõelda, kas võtta 1 või 2 kohvipausi, kas võtta lõuna või mitte, pole vaja kokku leppida saalide hindasid. Oleme loonud 4 lihtsat paketti, mis on mõeldud erinevatele soovidele. Päevane ja poolepäevane konverentsipakett on kõige klassikalisemad koosolekute ja koolituste jaoks. „Zen“ pakett on mõeldud väiksemale seltskonnale, kes soovivad pärast pikka koosolekut koos privaatses saunakompleksis lõõgastuda. Pakett “Kindlapealeminek” on pigem selline kaval võimalus kliendile, kes soovivad korraldada kohtumist või koosolekut ning lõpetada see edukalt suupistete ja kokteilidega meie suveterassil. Saladuskatte all võin mainida, et need paketid on soodsamad, kui saalid ja pausid eraldi võttes.

Suvel valmistume eelkõige uueks hooajaks ning tegeleme uute konseptsioonide arendamise ja juurutamisega. Suve lõpus anname stardipaugu ka meie uuele hotellile. Mõttes on ka paar ideed suveüritusteks, kuid sellest kuulete juba hiljem.

Miks korraldada järgmine pidu või koosolek just Kreutzwald Hotel Tallinnas?

Eelkõige ikka mugavate ja ilusate ruumide pärast. Samuti on meil suvel Kreutzwald Hotel Tallinnas suurepärane sünnipäevapakkumine – pidude korraldamisel on iga 15. külalise toitlustus tasuta!

Kreutzwald Hotel Tallinn Events

No comments yet.

Leave a Reply