Maitsev õhtusöök Casa do Brazilis

Kirjelda, milline on Sinu jaoks ideaalne õhtusöök, jaga postitust oma sõprade vahel  ning Casa do Brazil teeb ühele osalejale igal reedel kingituse maitsva õhtusöögi näol.

Esimese õnneliku kingitusesaaja valime välja juba 2.11.2012!

Mis restoran on Casa do Brazil?

Restoran Casa do Brazil pakub teile rikkalikke maitseelamusi Brasiilia eri piirkondade roogade näol, samuti hõrke suupisteid teistest Ladina-Ameerika riikidest.

Meie peakokalt on tulnud ka uus sügis-talvine menüü, kus on huvitavaid ja särtsaka maitsega brasiilipäraseid toite nagu lambatallekarree mustaoasalsa ja pohlakastmega, brasiiliapärane mereannipada, muidugi erinevat sorti laavakivigrillroad ningk indlasti soovitame proovida  ”Casa do Brazil” maiustust vahvlikorvi, toorjuustu ja marjatoormoosiga.

Brasiilia ja Ladina-Ameerika köögis on kõige omapärasemal viisil segunenud eri maade vürtsid ja toidutraditsioonid: kohalikku päritolu seemnete ja juurviljade kõrval on see saanud mõjutusi Euroopa ja Lääne-Aafrika toiduvalmistamise kultuurist. Et maitseelamused seguneksid rahuloluga suurepärase tulemuse üle, pakume teile ainulaadset võimalust ise toiduvalmistamise protsessis osaleda ja grillida kvaliteetset loomaliha, kala ja krevette spetsiaalsel laavakivigrillil, mis tuuakse otse teie lauda.

 

No comments yet.

Leave a Reply