Mida teha mõnusal talvepäeval Vihula Mõisas?

talv_0_0

Luba endale väike puhkus linnakärast eemal. Vihula Mõisas on palju toredaid tegevusi, mida nautida koos pere või sõpradega. Pane kokku sobiv reisiseltskond ning jooge koos kellaviieteed või midagi natuke kangemat Vihula Mõisa Viinamuuseumis.

Vihula Mõisa kellaviietee on ürditeede pimedegustatsioon, kus proovitakse erinevat sorti teesid ning maitstakse Vihula Mõisa kokkadetee_spaas valmistatud hõrgutisi. Maitsmisele lisaks saab kokku segada ka isikliku teesegu, mida hiljem kodus nautides toredat päeva meenutada.

Kui pärast lumes müttamist oleks soov midagi kangemat maitsta, pakume põnevat viinade degusteerimise programmi Vihula Mõisa Viinamuuseumis. Programmi  käigus maitstakse erinevaid viinasid, antakse ülevaade Vihula viinavabriku ajaloost ning pakutakse ka väikest suupistet. Lisaks saab teadmisi viina serveerimistemperatuuridest ning sellega sobivatest toitudest. Sobib suurepäraselt seltskondadele, kus on 6-25 inimest.

vodka-degustation-program

Viina degusteerimisele lisaks võib võtta ka magusa mõisaproua või mõisahärra marjanapsu valmistamise töötoa. Vana retsepti järgi saab endale mõnusa napsi koduteele kaasa valmistada.

Lisaks kõigile tubastele tegevustele saab nautida suurepärast talveilma kas niisama jalutades või hoopis suusatades ja uisutades. Samuti on võimalik mõisast rentida räätsad ja nendega üks huvitav matk ette võtta.

Tutvu Vihula Mõisas pakutavate tegevustega SIIN.

Kui pärast tegevusterohket päeva on soov keha kinnitada, pakub Vihula Mõisa Restoran suurepärast ja huvitavat menüüd, mis on tunnustatud restoranidejuhis Eesti Maitsed 2017. Peakokk Lauri Tomingas on kokku pannud erilise menüü, mis pakub ainsana Eestis võimalust proovida karuterriini. Tutvu restorani ja menüüga SIIN.

Miks mitte jääda ka ööseks, et nautida rahulikku talvemeeleolu linnast eemal. Vihula Mõisa talvepaketi leiad SIIT ning soodsa talvise majutuspakkumisega saad tutvuda SIIN.

Tule naudi talvemeeleolu Vihula Mõisas!

 

No comments yet.

Leave a Reply